SEO analyse

Det første vi begynder med hos en ny kunde, er altid at sætte os grundigt ind i virksomhedens produkter og services, så vi har et overblik over, hvilke behov der dækkes hos målgruppen.
Herefter laver vi en dybdegående analyse af websitets svagheder og styrker.

Når vi har indsigt i hvilke behov, der er for optimering undersøger vi, hvilke søgeord, der har mest trafik indenfor branchen.

Der vil ofte være mange varianter af søgeord, søgefraser og long tail søgninger for hvert eneste produkt /serviceydelse og det er derfor en stor opgave.

Når vi har gennemgået alle søgeord, ser vi på hvor kraftig konkurrencen er i Googles organiske søgeresultater og opstiller en prioriteret liste med forslag til fokus søgeord.

Vi gætter ikke, vi tester

Her stopper de andre SEO bureauers arbejde i 95% af alle tilfælde.seo og søgeordsanalyse

De præsenterer dig for en liste, der viser hvilke søgeord, der har mange søgninger.

Men bare fordi mange søger på et ord, er det ikke sikkert det er de købsmotiverede søgere, der gør det -og vælges forkert her, vil hele websiden fremadrettet blive optimeret til høj ranking på de forkerte søgeord.

Derfor sender vi dig ikke listen endnu, vi afprøver alle listens ord i en specielt opsat Google AdWords annoncekampagne, hvor vi måler på, hvad der sker, når hver søgeord sender en bruger ind på siden.

Køber de? Eller klikker de sig videre?

Analysen løber over 30 dage, hvorefter data oprenses og præsenteres med anbefalinger til udvalgte fokussøgeord.