Opnå fordele med grøn online markedsføring

Online markedsføring med grøn profilHvis du har beskæftiget dit med konverteringsoptimering, er det ingen overraskelse, at selv små ændringer på et website kan have meget stor betydning for antallet af henvendelse og salg.

Du har måske stiftet bekendtskab med E-mærket, der ofte kan give øget konverteringsrate i en webshop, da forbrugerens tillid højnes.

Det kan i sig selv være en rigtig god forretning, at anvende E-mærket, hvis det gøres på den helt rigtige måde.

Et mindre kendt mærke, som også kan have en yderst positiv effekt, er det CO2 neutrale mærke fra IngenCO2.

Her betales for indkøb af CO2 i forhold til den estimerede udledning dit website skaber via serverens energiforbrug -og brugerens, mens de er på dit website.

For at forenkle beregningen, betales ud fra hvor mange sidevisninger dit webite har pr. måned, frem for direkte kalkulation på serverens energiforbrug.

Du kan få værdifulde links med i aftalen

Hos IngenCO2.dk vises en liste over alle tilmelde virksomheder og du opnår dermed også indgående links til dit domæne – links der er fra et domæne med høj pagerank.

Det er derfor en ekstra god mulighed for både at støtte miljøet, vise det for dine kunder og i retur på samme tid få lidt linkværdi ind til dit website – ren win win.

Sådan kommer du i gang med grøn online markedsføring

Klik dig over på IngenCO2.dk og tilmeld dig.

Herefter vil du ofte blive kontaktet af initiativet, hvor du informeres om mulighederne med mærket.

Som udgangspunkt, bør det placeres synligt på forsiden, dog ikke så det direkte forstyrrer brugeren.

Ligger du mærket på forsiden, vil IngenCO2.dk linke til din forside.

Passer mærket ikke godt ind i dit eksisterende design, må du gerne ændre baggrundsfarven på det, eller som alternativ lave et link til en underside med teksten ”CO2 neutralt website” hvor du der viser din virksomheds certifikat.

Eksempler på brug af CO2 neutral mærkning

Her på SEO Advisor støtter vi gerne miljøet og har valgt, den alternative løsning med et link i vores footer. Du kan se siden med certifikatet her.

Hos EnergiKøb, der varetager indberetning af energitilskud for private og virksomheder, er mærkningen valg til at være med synligt mærke på forsiden.

Du kan se det hos EnergiKøb.dk her (link til energikoeb.dk)

Læs mere om mulighederne med online marketing her