Hvad er det bedste Webhotel?

Et webhotel er en plads på en server, hvor du køber adgang til at ligge dit website.
Teoretisk kan du have dit website liggende på din egen PC, men det vil kræve en meget hurtig PC og en kraftig internetforbindelse for at kunne håndtere mange brugere på samme tid.
Derfor køber man i stedet en plads hos en host og får dem til at “Hoste” websitet.

Der er stor forskel på priser og kvalitet af webhoteller i Danmark.
Fælles for de billigste webhoteller er, at de er placeres samlet på en server og dermed deler serverens ressourcer.
Det er en fordel, da prisen kan blive meget lav, men kan være en ulempe, hvis dit website kræver mange ressourcer f.eks. flere tusinde besøgende pr dag.

Til dem der har mange besøgende, er det ofte en fordel at købe en “Dedikeret server” løsning, hvor websitet placeres på sin helt egen server og derfor ikke er under indflydelse af mange andre websites trafik og ressourceforbrug.

Et ganske almindeligt website for et firma, vil meget sjældent have behov for en dedikeret server.
Det vil typisk først være en fordel omkring de 1.000 unikke brugere pr dag, eller hvis websitet er meget tungt og ressourcekrævende på andre måder end mht trafikforbrug.

De fleste udbydere af hostning har forskellige løsninger, således at det er muligt at opgradere, hvis der opstår problemer med kapaciteten.

Priserne for et webhotel ligger i Danmark fra kr. 9 kroner pr. måned.

Domænenavnet kan købes igennem udbyderne af hosting, men det er kun en service de tilbyder. Selve administrationen af domænenavne i Danmark foretages af et offentligt firma ved navn DK-hostmaster.
Når du køber et domæne lejer du det i princippet kun. Det koster 45 kroner pr år og glemmer du at betale, vil domænenavnet igen være tilgængeligt for andre, der kunne have interesse heri.

Hvad er det bedste webhotel?

Vi kan anbefale et webhotel hos Unoeuro, der igennem de sidste 3 år, har leveret upåklagelig super hurtig og stabile webhoteller til over 50 af vores websites, shops og WordPress sider.

Deres databaser er hurtige og der er 1click installering af f.eks. Wordspress og Umbarco samt Drupal og Magento shop.

Har du ekstra krav til hastighed, kan Gigahost være et godt valg, men her kæver det lidt mere teknisk snilde, da du selv skal oprette databaser og uploade WordPress -eller hvilket system du ønsker at anvende.

Der er mulighed for 512 Gb delt ram på de domæner du hoster på deres hotelløsnig og du kan derfor få en ret voldsom løsning med 1 enkelt domæne til billige penge.

Begge ovenstående webhosts tilbyder hosting af alle de domæner du ønsker på ét hotel og du kan derfor have 30 websites kørende for under 300 pr. år.
Det er yderst velegnet til affiliate websites og domæner med SEO funktion f.eks blogs og satellitsider med lidt trafik.

W3C

En organisation, hvis primære vision er at guide til korrekt kodning af hjemmesider.
På deres website er det mulig at tjekke om en hjemmeside er kodet, så den overholder W3C kodestandarderne.
Det har ikke indflydelse på placering i søgemaskinerne om et website overholder standarderne fra W3C.
Besøg dem her

White hat SEO

Engelsk begreb, der dækker over SEO teknikker der lever op til søgemaskinernes retningslinjer.
Når der arbejdes med White hat SEO, overholdes med andre ord, de retningslinjer søgemaskinerne har udgivet for god “skik” inden for søgemaskineoptimering.
Benyttes kun denne type teknikker, er risikoen for at få tildelt en straf af søgemaskinerne meget lavere og derfor benyttes teknikkerne primært af de seriøse SEO konsulenter og firmaer i Danmark.

Er du i tvivl om et SEO firma benytter White hat SEO? Så spørg direkte eller se efter på deres website om de nævner det.